Jos tahdot tietää

Jos tahdot tietää, miltä yksinäisen vanhuksen joulu näyttää, kysy kotihoitajalta. Jos tahdot tietää, miltä tuntuu jättää ahdistunut vanhus yksin kotiin, kysy kotihoitajalta. Jos tahdot tietää, miltä tuntuu, kun huonokuntoista vanhusta, ei kutsuttu ambulanssi ottanutkaan mukaansa, kysy kotihoitajalta. Jos tahdot tietää, miltä tuntuu, kun olet jatkuvasti myöhässä minuuttiaikataulustasi ja asiakkaalla vielä yksi pyyntö, kysy kotihoitajalta. Jos tahdot tietää, miltä tuntuu etsiä turhaan parkkipaikkaa asiakkaan läheltä ja aikataulusi pettää sen takia, kysy kotihoitajalta. Jos tahdot tietää, miltä tuntuu, kun olet yksin asiakkaan luona, joka uhkaa sinua teräaseella, kysy kotihoitajalta. Jos tahdot tietää, miltä tuntuu pitää kuolevan ihmisen kädestä kiinni, kysy kotihoitajalta. Jos tahdot tietää miltä tuntuu liikkua kolmenkymmenen asteen pakkasessa tai helteellä jalan, kysy kotihoitajalta. Jos tahdot tietää, miltä tuntuu nähdä tyttären lyövän äitiään tai isän poikaansa, kysy kotihoitajalta. Jos tahdot tietää, miltä tuntuu saada haukut esimieheltäsi, kun olet kaikkesi tehnyt, kysy kotihoitajalta. Jos tahdot tietää, miltä tuntuu, kun omaiset syyttävät sinua muistisairaan syytösten mukaan varastamisesta, kysy kotihoitajalta. Jos tahdot tietää, miltä tuntuu kiitoksen hymy asiakkaan kasvoilla, kysy kotihoitajalta. Jos tahdot tietää, miltä tuntuu pelätä kotikäynnillä, kysy kotihoitajalta. Jos tahdot tietää, miltä tuntuu pelastaa ihmisen henki, kysy kotihoitajalta. Jos tahdot tietää, miltä tuntuu saattaa vanhus pois kotoaan viimeisen kerran, kysy kotihoitajalta. Jos tahdot tietää, kuinka hyvältä omaisen kiitos tuntuu, kysy kotihoitajalta. Jos tahdot tietää, kuinka suomalainen vanhus voi, kysy kotihoitajalta. Jos tahdot tehdä vanhuksien hyvinvoinnin eteen, kysy kotihoitajalta, mitä tarvitsee tehdä. Jos tahdot tietää, kuinka voisimme hoitaa vanhuksemme kotona paremmin, kysy kotihoitajalta. Hän tietää. Jos, et halua oikeasti tietää, luota vaan tilastoihin, numeroihin. Mutta jos oikeasti haluat tietää kysy se ihmiselta, kotihoitajalta.

joulu-kuusi-koriste.jpg

2 vastausta artikkeliin “Jos tahdot tietää

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s