Kannattaisiko varautua kertakäyttöisten hengityssuojainten loppumiseen?

Koronaepidemia on saamassa Suomenkin polvilleen. Suojautuminen ja ennen kaikkea riskiryhmien suojaaminen on nyt ensiarvoisen tärkeää. Fakta on, että meiltä on kohta suojaimet loppumassa.
Kertakäyttöinen sairaalatarvike, hygieenistä ja vaivatonta. Voit heittää käyttämäsi tuotteen huolettomasti roskiin ja ottaa uuden. Nyt varastot tyhjenevät vauhdilla. Kuka saa viimeisen suojauksen.

Jotta voisimme varata kertakäyttöiset suojaimet jo todettujen koronapotilaiden ja epäilyjen hoitamiseen ja erityisesti sairaaloiden tarpeisiin, saattaisi olla tarpeen ottaa vanhat konstit käyttöön. Suojaimet eivät aina ole olleet kertakäyttöisiä.

Minkälaisesta pestävästä materiaalista voisi valmistaa koronaviruksen leviämistä estävät nenä-suu suojaukset? Materiaalin tulisi kestää vähintään 70 mielellään 90 asteen pesu. Minkälaisella kaavalla suojain kannattaisi valmistaa? Varmasti näihin kysymyksiin löytyy vastaukset.

Puhtaat suojukset voisi pakata pieniin pusseihiin rullaatuna, jotta ovat helppo ottaa kotikäynnillä ja pukea kasvoilleen. . Käytetty kestomaski laitetataan pestävään kangaspussiin, joka on muovipussissa. Päivän päätteeksi kangaspussit laitetaan pesukoneeseen enempää käsittelemättä.

Me hoitajat urakoimme kriisin keskellä. On vain ajan kysymys, koska kerakäyttöiset suojaimet loppuvat. Heitän viestikapulan eteenpäin . Osaajat, voitteko suunnitella ja valmistaa pestäviä kestosuojaimia, joita voisimme käyttää kotihoidon asiakkaiden suojaksi? Me tarvitsemme teidän apuanne!

face-mask

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s